Hoe kan ik e-mails toevoegen aan een distributielijst in Outlook?

Hoe kan ik e-mails toevoegen aan een distributielijst in Outlook?

outlookbellennederland travel blog images

travel blog

Wilt u leren hoe u e-mails toevoegt aan een distributielijst in Outlook? Als dat zo is, zou je blij zijn te weten dat je eindelijk op de juiste blog bent beland. En als u nog andere gerelateerde vragen heeft, kunt u bellen met de klantenservice Care Outlook Telefoonnummer. Dan zal het ijverige team van experts u in een mum van tijd voorzien van de bovenste stappen.

De volgende stappen zijn om e-mails toe te voegen aan de distributielijst in uw Outlook-account:

 Het eerste dat u moet doen, is de Outlook-desktopapp openen, het tabblad 'Start' selecteren en vervolgens het 'Adresboek' selecteren.

 Hierna moet u in het venster ‘Adresboek’ de distributielijst selecteren.

 Vervolgens moet u in het venster 'Contactgroep' naar het tabblad 'Contactgroep' gaan en de knop 'Leden toevoegen' selecteren. Vervolgens kiest u de locatie waar het contact is opgeslagen. En als het contact in je adresboek staat, dan moet je kiezen voor ‘Uit Outlook Contacten’. Maar als het contact niet in uw adresboek staat, moet u 'Nieuw e-mailcontact' selecteren.

 En om nu bestaande contacten uit uw Outlook-contactenlijst toe te voegen, moet u de contacten kiezen die u aan de distributielijst wilt toevoegen (u moet de 'Ctrl-toets ingedrukt houden om meer dan één contact te selecteren), en dan moet u selecteer 'Leden'. Hierna hoeft u alleen maar de knop OK te selecteren om terug te keren naar de distributielijst.

 En als u vervolgens een nieuw contact wilt toevoegen, moet u een 'Weergavenaam en e-mailadressen' invoeren. Vervolgens moet u de knop OK selecteren om terug te gaan naar de distributielijst/

 Eindelijk, rechts in het venster 'Contactgroep', moet u naar het tabblad Contactgroep gaan en dan hoeft u alleen maar de knop 'Opslaan en sluiten' te selecteren.

OPMERKING: U moet ook weten dat het mogelijk is om een ​​distributielijst te maken met behulp van de contactcategorieën in Outlook.

Zodra u de bovenstaande stappen volledig hebt doorlopen, zou u hetzelfde gemakkelijk moeten kunnen verwerken. Maar als u problemen ondervindt met Outlook Account Herstellen, moet u contact opnemen met het Outlook-servicenummer. De technici zullen u zeker binnen de kortste keren begeleiden met verdere passende oplossingen.


Add outlookbellennederland to your subscriptions feed

outlookbellennederland travel blog imagesLeave a Comment:

Or Sign Up To Leave A Comment

To notify a previous commenter, mention their user name: @peter or @peter-smith if there are spaces.


Create Your Free Travel Blog

Join others and Track That Travel

Track That Travel

travel blog, free travel blog travel blog, free travel blog travel blog, free travel blog

® 2018 Track That Travel